method:natural processes + contextual regionalities + spatial experiences

scale:urbanism / architecture / objects / installations / scenography /

WORK


RE-SEARCH


ABOUT










Mark

method: natural processes + contextual regionalities + spatial experiences

scale: architecture / urbanism / spatial design

WORK


RE-SEARCH


ABOUT




Mark

Guangming Community Center [China, 2019]


Community Center / for van der Architects KK, Tokyo 
Location: Guangming District, Guangdong, China
Site Area: 3,900 m2
Floor Area: 2,165 m2
Program: Offices + Seminar Room + Kitchen + Dining Rooms + Café & Bar + Outdoor Terrace
Status: Under - Construction
Team: Martin van der Linden, Dhruv Kohli, Shan Wei, Ioanna Tzorva, Romane Negre.

Project originally published on van der Architects' website here.


HOME    NEXT︎


Mark
Copyright © - Curious Projekt, Tokyo - 2022
All rights reserved